X

Zerrin Gümüşhanede arkadaşlık kurabileceğim beyler

Merhabalar ben Zerrin.Gümüşhane iline yeni taşındım,Buraların yabancısıyım,bu yüzden çevrem yok,seks arkadaşı bulmakta zorlanıyorum, sende benim gibiysen tanışabiliriz,gümüşhaneli jigoloları saatlik olarak tutmak istiyorum.Samimi ve sıcak kanlıyımdır. Karşımdaki insanoğlunun da samimi ve dürüst olmasını isterim. Dulum ve kendi evimde yalnız yaşıyorum. Cinsellik mevzusuna gelecek olursak hatırı sayılır tecrübeye haiz olduğum söylenebilir.

Dul, evli yada bekar olması benim için mesele oluşturmaz. Aslına bakarsanız uzun soluklu bir beraberlik istemiyorum. Cinsellikte beni doyum edecek tek gecelik bir ilişki isterim. Aradığım şartlar içinde kişisel bakıma ehemmiyet vermesi ve dürüst olması yeterlidir.

Related Post

diğer ilanımız Hakkari Jigolo Sema tıklayınız

Categories: Bayan Üyeler

View Comments (28)

  • Öncelikle merhaba zerrin hanım.
    Ismim kaptan trabzonda ikamet ediyorum bana ulaşırsanız size yardımcı olmak isterim.

  • Slm cesur ben gizlilik içersinde sizi hertürlü her konuda memnunedebilirim memnuyet garantilidir kişisel bakımıma ve hijjene onemnveririm görüşmek isterseniz

  • Selam zerrin ben 28 yasinda 1.87 boyunca bir delikanliyim.. Yatakda doyumsiuz biriyim lakin kendi.zevk almamdann önce.partnerim önerilmelidir.. Madem 1 gecelik ilişki.neden sabaha kadar sürdürmeyelim.. Hem sunun garantisini veriyorum sana.. 1 gece den daha çok isteyeceksin beni??

  • Ben murat nasılsınız 180 boy mavi gözlü kumral fit vücutlu centilmen ve atletik bir erkeğim 32 Yas 70 kiloyum dilerseniz mesaj atın

  • Merhaba ben güney 25yaşında 1.85 boyunda buğday tenli kaslı yakışıklı biriyim cevaplarsan görüşürüz.

  • Slm zerrin hnm Istanbul de 41 yasinda 177 d'i87 klym cilgin im seni mutlu etmek ve kendimde zev k almak icin arayin bedenini dilimle konusturacagim??

  • Bn murat Gümüşhane de oturuyorum yaş 27 Benimle kaçamak ve tek gecelik için