X

Bursalı yeliz görüşme bekliyor

Bursalı jigolo çalışanları ile tanışmak ve unutulmaz bir deneyim yaşamak için buradayım. Adım Yeliz ve 1.75 boyunda sarışın, bakımlı ve seksi bir bayanım. Bursa civarında oturan elit beylerle tanışmak ve görüşmek istiyorum.

Erkek arayan bayanlara Bursada ulaş

Gecelik ya da saatlik buluşmalarda, hafta sonları bir araya gelebileceğim dürüst bir partner arıyorum. Benim için seks yapmak bir sanattır ve istdiğim şey ön sevişmesiz, ruhsuz bir cinsellikten hoşlanmam. Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız,siteden ulaşın sizinle tanışmak için sabırsızlanıyorum.

Numaramı buraya yazamıyorum çünkü sapk dolu malum bursada evli yada bekar dul bir bayan olmak zor, ancak Bursa’nın ajansına kayıtlı üyelerin arkadaşlık mesajı göndermesini rica ediyorum. Lütfen kendinizi tanıtırken ilan numarasını da yazınız, böylece dönüş yapabileceğim tüm partner adaylarına geri dönüş yapabilirim. Evlenmek veya arkadaşlık kurmak gibi niyetlerim yok, sadece eğlenceli ve heyecan dolu anlar yaşamak istiyorum.

Related Post

Bursanın jigolo sitesinde dul kadınlarla tanış

Bu yüzden Bursa’da yaşlı olgun erkek arayan kadınlara hizmet veren bir erkek arıyorum. Ajansı aracılığıyla bir partner kiralamak veya tutmak isterseniz, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Cep telefonumun numarasını sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Bursa’da buluşmak üzere!

diğer ilanımız Partner kiralama sitesi Sivas tıklayınız

Categories: Bayan Üyeler

View Comments (103)