X

Trabzon Çevresinde Dürüstler Yazsın

Merhabalar, benim adım Sevda ve Trabzon’da jigololarla tanışma için bur sitedeyim . Önceden burada birkaç erkek ile birlikte oldum ve şimdi yeni bir partner arıyorum. Sosyal medyada profilim bulunmuyor, sadece Trabzonlu beylerle iletişim kurmak istiyorum. Telefon numaramı sadece ciddi ve dürüstlüğüne inandığım beylerle paylaşacağım. Kendime göre bazı kurallarım var. Bir kere birlikte olduğum biriyle tekrar beraber olmam. trabzonda erkek arayan bayanım bu yüzden gizliliğe önem veriyorum.

trabzonun jigolo sitesinde dul bayan ilanları

Trabzon’da birçok site ve ajans bulunuyor. Bu siteleri kullanarak hizmet alabilir gecelik kiralayabilir, hizmet alabilir veya ilan verebilirsiniz. Ben de bir üye olarak dul bir bayan olarak ilanımı verdim. Trabzon’da yaşayan koca arayan bayanlar için bu ajansları kullanabilir ve güvenilir hizmet alabilirsiniz. Ben olgun ve güvenilir bir kadınım ve aynı şekilde dürüst ve olgun bir erkek arıyorum. Cep telefonumdan bana ulaşabilirsiniz.

Related Post

bir sonraki ilan: Gülbahar:Tokatlı beylerle görüşmek istiyorum

Categories: Bayan Üyeler

View Comments (61)

  • Sevda sporcuyum aradigin ozelliklere uyuyorum sanirim yakisiklilik da gerekir diosan da beni aramani isterim sunu belirtmek isterim sex te baya sertim bunu bilerek ara derim..

  • İsmim kenan 28 yaşında 180 boy 75 kilo yeşil gözlüyüm sporcuyum ücretsiz olarak jigololuk yapıyorum performans konusunda kendimden eminim bir daha görüşebilmek için can atacaksınız emin olun

  • Slm sizinle tanışmak ve mutlu bi gece geçirmek isterim pişman olmicaginizin garantisini verebilirim

  • Selam sevda hanim bende aydindan size yaziyorum ve ortak yonumuz var bende ayni bayanla ikinci kez birlikte olmam ve sizinle mutlaka gorusmek isterim

  • Sevda benimle istediyin herşeyi yapa bilirsin.
    19 yaş
    1.70 boyum.
    58 kilo.
    21 cm yarağim.