X

Yalova Sevcan

Merhaba! Ben Sevcan. Yalova”da yaşıyorum ve aradığım şey bir jigolo. Evet, yanlış duymadınız! Ben 45 yaşlarında sarı saçlı bir bayanım. Dul ve zenginim. Ayrıca muhasebeciyim. Eşimle cinsel hayatımız hiç iyi gitmiyordu ve bu nedenle boşandık. Şimdi özgürüm ve bir erkek arıyorum. Yalova”da jigolo arayanlar için bir siteye kayıt oldum.

Benim gibi bir kadınla tanışmak isteyenler için ajanslara başvuru yapmaktan yoruldum. Artık kendim aramak istiyorum. Sitedeki diğer dul bayan arkadaşlık sitesi üyeleri de bana ulaşabilirler. Üye olmak isteyenler için, yalnızca kayıt yapmanız gerekiyor.

Related Post

Yalovada erkek arayan bayanlara ulaş

Yalovadaysanız size telefon numaramı da verebilirim. Benim için arayanlar, lütfen bana ulaşın! Benim için bu karar vermek kolay olmadı. Ama artık kendime özgür bir hayat istiyorum. Geçmişteki ilişkilerimde hep beni mutsuz eden, cinsel açıdan tatmin etmeyen bir durumla karşı karşıyaydım. Şu an 45 yaşında ve tek başına kalmış bir kadın olarak, aradığım şeyi net şekilde belirlemek zorundaydım.

bir sonraki ilan: uşak jigolo seda

Categories: Bayan Üyeler

View Comments (123)

    • Merhaba sevcan ben bursadan ruzgar romantik duygusal ikili iliskisi mukemmel biriyim uniwersitede ascilik yapiyorum sizinle gorusmeye her zaman acigim

  • Merhaba Görüklede yaşıyorum bekar evim var görüşmek isterseniz bilgi verebilirim. iyi günler

  • Merhaba

    24 yasinda, 1.75 boyu ve 64 kilo esmer erkeyim, askerlik yeni bitiridim ve tam senin tarz ariyorum, hemde dis ve heygine konusundan cok bakimliyim, gorusmek ve resim istiyorsan mail at gondrebilirim ve canli yayina gorusuruz :)

  • Merhaba hanfendi Ben Bursadan Çağatay Yaşım 21 184 Boyunda 64 Kiloyum. Buğday Tenliyim. Her türlü fantazi yaparım. Cevabınızı bekliyorum.

  • Merhaba ben ali bursada ikamet ediyorum bakimliyim 1 76 boyum var 78 kiloyum yapiliyim eger sex hayatin kotuyse neden duzeltmeyelimki bi hafta sonunu benimle gecirmek istersen mesaj atmaktan cekinme