X

Orduda erkek arayan İrem

Orduda seks partneri aramak için burdayım .Varlıklı dul bayanım Yaşım 39, esmer tende, balık etli bir bayanım. Memleketim Sinop, sadece doğma gelişme Ordu doğumluyum. Sex mevzusunda tecrübem uzmanlık derecesine vardı. Grup deneyimine bile sahibim. Arada itimat sağlandığı taktirde Türkiye”nin her yerine gidebilirim. Kafama eseni meydana getiren, deli da bir yapım var.

Ordu ve çevresinde arkadaş arayan bayanlarla çalış

Deli fantezilere kapım devamlı açıktır. Kendimden daha çok anlatmak arzu ederdim fakat buraya sığmayacağını düşündüğüm için bunu şimdilik kendime saklıyorum. Eğer merak ettiysen bana yaz ve sana istediğini söyleyeyim.

Related Post

diğer ilanımız Şanlıurfa’da Jigolo tutmak istiyorum tıklayınız

Categories: Bayan Üyeler

View Comments (47)

  • Merhaba yazınızı okurken bile heyecanlandım. uzun boylu kumral atletik fiziğe sahibim beni beğeniceğinizi düşünüyorum kesinlikle sizin gibi kafasına eseni yapan çılgın bir yay burcuyum herşey sex değil ben her zaman için karşımda ki insanın ne verdiğine değil ne olduğuna bakarım ve de çok sadık bir insanım aynı zaman da çok açık sözlüyümdür. Sizi gerçekten mutlu edebilirim bundan şüpheniz olmasın birde kafamız uyuşursa zaten beni bırakmak istemezsiniz bunuda unutmayın :) sizden mesaj bekliyorum whatsap dan yazabilirsiniz öpüldünüz.

  • Slm cesur ben hertürlü çılgın fanteziye açığım aklınıza gelmeyecek fantezi ve deneyime sahibim gizlilik ve hijjene önem veririm memnuyet garantilidir

  • Bende sınır tanımayan biriyim ilişkide onu yapamam bunu yapamam demeyeceksen eğer ben varım

  • slm ben emir 28 yasındayım cınselıkte doyumsuzum denemenız gerek benı bence ara görüşelim istersenn

  • Selam 530 ırem hanım 077 bursa ya beklerim 61 13 ben yirmi dört yaşında son derece bakımlı sexte sınırı olmayan birisiyim arayın görüşelim

  • Sizin gibi güzel bir bayan la sex partneri olmak güzel bir şey bana ulaşında tatminleşelim