X

Erzurumda öğretmenim seviyeli ilişki arıyorum

Huhhhuuuu, orada biri var mı??ben Varlıklı dul bayanım Erzurum ilinde oturan rentboy jigoloları dönüş sağlasınlar.İlk okul öğretmeniyim,Seviyeli ilişkilere tamamım.Üyeliğimi gold olarak yaptım.Eğer oradaki şahıs sekse minimum benim kadar susamıştır. Sıcak yaz gecelerini tek başıma geçirmek havadan bile daha bunaltıcı. Birazcık hareketlilik lazım diye düşünürken buraya yazmaya karar verdim. Gücü yerinde, beni kaldırabilecek ve sıkıca sarıp beni zevkten inim inim inlettirecek birine oldukça ihtiyacım var.

Normalde buğday tenliyim fakat güneş her yanımı iyice bronzlaştırdı. A ayrıca, çıplak güneşlendiğimi de söylemiş miydim? E daha ne duruyorsun? Bana yaz ve tenlerimiz uzun saatler birbirine kavuşsun.

Related Post

diğer ilanımız Ücretsiz Jigolo üye İlanları Osmaniye tıklayınız

Categories: Bayan Üyeler

View Comments (27)

  • Yalar yutarım bana ulaş paraya getek yok ttlm yakışıklı yım bana ulaş watsaptan foto atarım

  • Slm Istanbul dan cilgin seni tanimak ve kendimi size tanitmak isterim cilginlik yapmak istersen ustumeee gel not tûysûz seftali bayilirimm?????

  • Merhaba Burhan ben yaş 24 aslen Mersinliyim ama şuna Şırnak’ta kamu personeliyim işim gereği Şırnak ta bulunuyorum Mersin’de kendi evimde yalnız yaşıyorum bekarım güvenilir gayet elit ve bakımlı bir erkeğim nerde ne yapılabileceğini bilen bir yapıya sahibim 175 boy 72 kilodayım .MUTLU olmayı ve mutlu etmeyi gayet severim sen şakrak biriyim benim her türlü fanteziyi gizliliği bulabilirsiniz .İNsanız be gayet doğal ihtiyaçlarımız var saçma sapan insanlarla yapmaktansa elit insanlarla yapmayı severim ?