X

Buse İstanbul’da

Merhaba, ben Buse. İstanbulda bakımlı bir kiralık erkek partner bulmak için burdayım .Kadıköy”de yaşayan 41 yaşında bir bayanım ve erkek arkadaş arıyorum. Hizmet verenler,işinde iyi olanlar ulaşsınlar.Lütfen tnımadan cep telefonu numaramı istemeyin önce tanışalım olur mu ?

Bende modaya uyup arkadaşımı istanbulda ofisi olan internet sitesi aracılığıyla tanışmak istiyorum.Aradığım kişide olması gereken özelliklerden bahsetmek istiyorum. Öncelikle ciddi ve samimi olmalıdır. Benim için güvenilirlik çok önemlidir. Aynı zamanda olgun biri olması da tercih sebeplerim arasındadır. Kendine güvendiği kadar başkalarına saygısı olan biri de aradığım özellikler arasındadır.

Sitemizde İstanbul “da bulunan bayan arkadaş arayan bayan üyeler varmış. Ancak herhangi biri ile zaman geçirmek yerine kendime uygun birini bulmak istiyorum. Yaşamınızda ne kadar zengin ya da fakir olduğunuzla ilgilenmiyorum. Benim için önemli olan kalbinizin zenginliğidir. Ve evlilik yapmak gibi bir düşüncem yok, sadece sevgili arayan birisiyim. İstanbul jigolo çalışanları bana ulaşabilir.Cep telefonu numaramı ciddi beylerle paylaşabilirim,bir kadından önce telefon istenmez bunuda öğrenin, üzerinden whatsapp iletişimi kurmayı tercih ederim çünkü günümüzün hızlı tempolarından dolayı genellikle işyerindeyken yazabiliyorum.

Related Post

İstanbulun güvenilir erkek arayan bayanlara ulaş

Kendimden bahsedecek olursam aradığın kadının ben olabilirim, keyifli vakit geçirmeyi severim. Film izlemek, kitap okumak, yürüyüşe çıkmak en sevdiğim aktivitelerdendir. Herhangi bir spor dalı ile ilgilenmiyorum ama yürüyüş yapmaktan hoşlanırım.Bazı insanlar beklentilerimin fazla göründüğünü düşünebilirler ama doğru kişiye rastlamak için çok farklı özelliklere sahip insanlara da şans vermek gerektiğine inanıyorum. Bu yüzden istanbuldada bayanlarla arkadaş olmak için güvenilir bir erkek kiralamak isteyen dul bayanlara da fırsat tanımak istiyorum.

diğer ilanımız Alara Çankırıda eğlenceli bir arkadaş arıyor tıklayınız

Categories: Bayan Üyeler

View Comments (72)